Los Paja Brava

Los Paja Brava is een eclectische groep waarvan de Latijnse wortels diep in de Mexicaanse, Chileense, Spaanse en Italiaanse culturen liggen. De samenkomst van deze muzikanten zorgt voor een explosieve cocktail van cumbia, rock, ska, rumba en dynamiet.

Met zijn perfect chaotische beats verenigt Los Paja Brava zich in de passie voor wat ze “Freak’n Della Distropica” noemen, een zoetzure mix van de kenmerkende stijl van de band zelf en een royale shot Latijns-Amerikaanse Mojo, met stedelijke en alternatieve wortels.

De band stond op festivals als Lowlands, Zwarte Cross, Polé Polé, Paaspop en Oerol en veroverde het publiek in heel Nederland met energie en showmanschap die elk concert tot een unieke ervaring maken. In de afgelopen jaren hebben ze door 100 verschillende steden getourd en meer dan 150 geestverruimende shows gespeeld.

Het debuutalbum, “Mighty Mighty Freak’n della Distropica”, werd uitgebracht in 2017 en werd geprezen door zowel fans als de pers, waardoor het een nominatie kreeg voor “Beste Album van het Jaar” bij de Rotterdam Music Awards.

Meer weten over Los Paja Brava?