al je vragen en antwoorden

faq

Frequently asked questions

Kan ik vrijwilliger worden?


Zeker kan dat! Heel erg graag zelfs! Hiervoor mail je naar contact@mundial-korvel.nl. Dan kijken we samen waar nog hulp bij nodig is en wat jou leuk lijkt om te doen.

Waar en wanneer is Mundial Korvel?


Mundial Korvel vindt 7 juli 2024 plaats op het Korvelplein in Tilburg. Het Korvelplein ligt in zuid-west Tilburg. Het festivalterrein is toegankelijk van 14:00 tot 20:00 uur. Tussen deze tijden spelen ook de bands. Binnenkort kan je voor meer informatie over de line-up en de timetable terecht op onze programma-pagina. We raden je aan om te voet of met de fiets naar het festival te komen. Er zal ook een fietsenstalling zijn.

Wat zijn de openingstijden?

Het festivalterrein is toegankelijk van 14:00 tot 20:00 uur. Tussen deze tijden spelen ook de bands. Voor meer informatie over de line-up en de timetable ga je binnenkort naar onze line-up pagina.

Wat is er allemaal te doen op Mundial Korvel?

Op Mundial Korvel is van alles te beleven! Allereerst hebben we een vol programma aan wereldse muziek.  Daarbij is Mundial Korvel niet alleen een muziekfestival, maar ook een maatschappelijk feest. Daarom komen er ook nog verschillende kraampjes van maatschappelijke organisaties op het terrein te staan. En tot slot staan er natuurlijk ook kraampjes met allerlei lokale lekkernijen.

WELKE BANDS SPELEN ER EN WANNEER SPELEN ZIJ?

Binnenkort kan je voor meer informatie over de line-up en de timetable terecht op onze programma-pagina.

ZIJN ER TOILETTEN?

Er zijn voldoende toiletten aanwezig.

MAG IK ETEN EN/OF DRINKEN MEENEMEN?

Eten en drinken meenemen is niet verboden, maar we zouden het heel fijn vinden als je geen eten en/of drinken meeneemt naar het festivalterrein. Steun onze lokale ondernemers en koop je eten en drinken op het festivalterrein. 
Let op: vooraf meegenomen eten/drinken nuttigen op het terras is niet toegestaan!

IS HET TERREIN TOEGANKELIJK MET EEN ROLSTOEL?

Natuurlijk is het festival toegankelijk voor mensen in een rolstoel! Houdt er alleen wel rekening mee dat het publiek op een grasveld staat.

KAN IK DRINKEN/ETEN KOPEN OP HET FESTIVALTERREIN?

Zeker! Er zullen verschillende kraampjes aanwezig zijn van lokale ondernemers die daar hun hapjes en drankjes verkopen.

WELKE INVLOED HEEFT MUNDIAL KORVEL OP HET VERKEER EN OV IN DE REGIO?

De bussen op de Korvelseweg en het Korvelplein kunnen gewoon doorrijden. Het festival zal dus geen invloed hebben op het rijden van de bussen. 
Er vindt wel een wegafzetting plaats bij de Oerlesestraat voor auto’s en fietsers. De weg die wordt afgezet is de zuidelijke weg van het Korvelplein, ten zuiden van het parkje. Deze weg is tijdens het festival niet toegankelijk voor verkeer in welke vorm dan ook.

Wij bedanken onze sponsoren:

OVERZICHT

Over mundial

Mundial Korvel is een initiatief van ondernemersvereniging Korvel Vooruit. De vereniging wil het multiculturele karakter van de Korvelseweg een mooi plekje geven. Iedereen mag er zijn en dit festival wordt daar een vertaling van.

locatie

Korvelplein Tilburg

Aanvang

volg ons